Instagram

Facebook

Vandaag precies 4 jaar geleden deden we dit:
Onthulling van de koffiekar in de Gulden Wickelbuurt met de Buurt Sambaband! En we waren best goed!!!!

De koffiekar rijdt nog steeds rond door de buurt <3

De koffiekar was beschilderd door Femi Dawkins
Sambaband olv Yehudi van de Pol

Facebook photo

Wat een fijne kwartaal lunch hadden we gisteren weer in de KOLENKIT. Gebiedsmakelaar San San Liem en Margreet van Operatie Periscoop organiseren elke 4 maanden een bijeenkomst tussen lokale organisaties en betrokken bewoners waarin de nadruk ligt op elkaar leren kennen, uitwisseling en samen dingen aanpakken.

De groep wordt steeds groter en mensen weten elkaar steeds beter te vinden. Woon of werk je in de Kolenkit en wil je ook aansluiten? Natuurlijk kan dat, stuur dan een PM.

Mooi <3

Foto door Ruud van Buren

Facebook photo

Hier wachten wij graag op de bus!
Jullie ook?

Facebook photo

Vermenselijking van de maatschappij. Een noodzaak die wij Operatie Periscoop als prioriteit zien en zo goed als we kunnen verweven in de interventies die we doen.

Wij zijn op Sahand Sahebdivani...
Hij verwoord zo mooi, zo helder, zo oprecht....

Een buiging <3
en....
een stiekem kushandje

Facebook photo

Precies een jaar geleden maakten we opnames van verhalen van de vertelcabines met schrijver Rashid Novaire door filmmaker Susanna Brenner

Check www.vertelcabine.nl
Er zijn ruim 500 brieven geschreven door kinderen aan kinderen in kwetsbare situaties. De cabines hebben inmiddels op 18 pleinen in Amsterdam gestaan en gaan binnenkort touren door NL.

Begin november verzorgden we de keynote speech tijdens de welzijn en jeugdconferentie in Culemborg en morgen staan we op de https://www.voordejeugddag.nl/
Deze is inmiddels uitverkocht!

Facebook photo