Instagram

Facebook

Gisteren leidde Operatie Periscoop het nagesprek van de IDFA-documentaire ‘Push’ bij Podium Mozaiek. Fouad Lakbir vertelde een persoonlijk verhaal en Yehudi Van de Pol ging in gesprek met het publiek.

Een documentaire over o.a. gentrificatie .... maar zijn alleen de rijke nieuwe bewoners verantwoordelijk voor de prijsstijgingen, of is er iets anders aan de hand ... Push is een documentaire over de ongrijpbare wereld van durfkapitalisten en vastgoedspeculanten.

Een documentaire over mensenrechten (nl huisvesting) die omgezet zijn in financiële activa.

#waarkomtjepensioenvandaan?
#wieheeftdeleiding
#waarisdemenselijkheid

Facebook photo

Een magisch moment, groots of klein, creëert eigenaarschap over de plek waar het plaatsvindt. Er wordt een nieuwe herinnering opgeslagen in het brein en elke keer als je er langsloopt laten je hersenen een stukje geluksgevoel vrij.

Facebook photo

Een perfect voorbeeld van hoe je de overgang/transformatie van de ene naar de andere plek benadrukt? Check deze bushalte 💗

Millennials. Die veelbesproken en beschreven losers geboren tussen 1980 en 2000. Van jongeren vanaf 18 jaar tot mensen ver in de 30. Ze delen vaak herinneringen aan Telekids, MSN, Pokémon en Flippo’s. De Y generatie met alle kansen, de grootste dromen, meeste likes en burn-outs. Dingen die deze generatie gemeen hebben zijn prestatiedruk en keuze-angst op verschillende gebieden zoals: liefde, gender, body shaming, carrière, opleiding, sociale status, wanderlust en Netflix.

Kom aanstaande zondag om 19:00u naar Podium Mozaiek! Klik op de link voor meer info.

Facebook photo

How to survive with more people and less private space...
Let's discuss this next week!

Facebook photo